Menu
088-1181920

Amysoft waterontharders

Al ruim 20 jaar is Amysoft leverancier van Ecowater waterontharders. Ecowater is de uitvinder (sinds 1925) van de waterontharder en is wereldwijd de grootste producent. Miljoenen mensen gebruik van de Ecowater waterontharders.

Garantie voor optimale kwaliteit

Jaarlijks worden er minimaal 600.000 geproduceerd voor de particuliere markt. Ecowater waterontharders zijn innovatieve waterontharders welke zijn voorzien van vele patenten. Het unieke is dat alle onderdelen in eigen beheer gefabriceerd worden, wat een garantie geeft voor een optimale kwaliteit.

Waterontharder met unieke kenmerken

  • Multifunctionele display geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik.
  • Levensduur van 30 jaar. De besturing bevat een minimum aan bewegende elementen en zodoende is er praktisch geen mechanische slijtage
  • Harsbed; optimale afmetingen van de harskorrels voor veel capaciteit en groot debiet. Door de tegengestelde regeneratie wordt het zoutverbruik met 50%-70% verlaagd

Waterontharder met geïntegreerde Ontsmettingsmodule

De geïntegreerde ontsmettingsmodule zorgt voor een 100% ontsmetting van de harskolom. Eventuele vervuiling uit de omgeving van de waterontharder zal hierdoor geen kans krijgen om uw drinkwater te besmetten.

Amysoft.nl