Menu
088-1181920

Visie

Microprocessor 2Innoveren

Amy Water Systems is constant bezig nieuwe technieken te ontwikkelen en te testen met als doel waterbehandelingssystemen beter en efficiënter te maken. Zo hebben wij altijd geloofd in de positieve kwaliteiten van ionenuitwisseling voor de behandeling van (zoet) bronwater. Daarbij heeft Amy Water Systems steeds gebruik gemaakt van de kwaliteit van de producten van Ecowater, de uitvinder van de ionenuitwisselaar.

Inmiddels hebben wij deze techniek zover doorontwikkeld dat Ecowater gebruik maakt van onze know-how om hun ionenuitwisselaars verder te verbeteren. Zelfs de particuliere waterontharders, die ook via ionenuitwisseling werken, plukken daar de vruchten van.

Maatwerk

Daarnaast bouwt Amy Water Systems al ruim 15 jaar omgekeerde osmose systemen, voor het demineraliseren van zowel zoet als zout water. Daarbij is altijd sprake van maatwerk, om een zo efficiënt mogelijk systeem voor het betreffende (bron)water te leveren. Wij houden van sober uitgevoerde machines, maar gebruiken daarbij wel de beste kwaliteit materialen voor onze producten zodat onze klanten verzekerd zijn van lage gebruikskosten.