Menu
088-1181920

Wie zijn wij

ESM 15Amy Water Systems is een echt familiebedrijf waar zo’n 30 personen werken en heeft een prominente positie verworven in de markt van waterontharders met de AmySoft  waterontharders.

Gepatenteerde technische mogelijkheden

Door innovatief te zijn en continue verbeteringen toe te brengen aan de verschillende producten, kunnen we zeggen dat onze producten zijn voorzien van een (hoge) gegarandeerde kwaliteit en lage verbruikskosten hebben. Ook zijn al onze installaties voorzien van langdurige garanties.

Erkenning en bevestiging

AT 23Doordat de unieke eigenschappen van onze producten steeds meer erkend en bevestigd worden in de verschillende sectoren, heeft het bedrijf een enorme ontwikkeling doorgemaakt.

Familiebedrijf

Door de kenmerken van een familiebedrijf te waarborgen kunnen we efficiënt werken en constant innoveren in onze producten. Hiermee is Amy Water Systems groot geworden, maar willen we ook zeker door blijven groeien en onze positie in de markt mee verstevigen. In een familiebedrijf is het kenmerkend dat “ de menselijke factor” erg belangrijk is. Dit kenmerk hanteren wij ook naar onze klanten. Door onze langdurige garanties gaan we dus ook een langdurige relatie aan met onze klanten.

Wilt u meer informatie over onze producten?

Vraag vrijblijvend de informatie aan via ons contactformulier of bel: 088-1181950